Cues & Darts

Bij Cues & Darts kunt u onder de beste omstandigheden genieten van een potje pool. Met tien 9-foot pooltafels, acht 2,30 libre tafels, vier 284 match tafels en een snookertafel is Cues & Darts het grootste biljart-centrum van Tilburg.
De pooltafels zijn voorzien van Simonis wedstrijdlakens en Aramith wedstrijdballen, de biljart tafels zijn voorzien van een extra snel synthetisch laken. Wij organiseren toernooien en een interne competitie.

Als u bij Cues & Darts komt poolen, heeft u alle ruimte en worden hapjes en drankjes bij u aan tafel bezorgd zodat u uw spel niet hoeft te onderbreken. Daarnaast is het materiaal waarmee u speelt van topkwaliteit. De lakens op onze tafels worden regelmatig vervangen, opdat u ervan uit kunt gaan dat u altijd op goed materiaal speelt. Kwaliteit klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan.

De naam Cues & Darts zegt veel over wat we te bieden hebben, maar lang niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten, voor jong en oud!

7 dagen per week geopend

Wij beschikken over 20 professionele tafels waar recreatief maar ook met wedstrijden op kan worden gespeeld. Een moderne uitgaansgelegenheid met een ruimte van 1100 m2. Wij zorgen ervoor dat je een gezellige middag of avond beleeft! We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags.

Groeps en bedrijfsuitjes

Een gaaf, betaalbaar en leuk idee voor een bedrijfsuitje in Tilburg! De combinatie van lekker eten en drinken, borrelen, darten en poolen bij Dues & Darts.
Cues & Darts is niet alleen vanuit Tilburg, maar ook vanuit Oosterhout, Dongen, Waalwijk, Loon op zand, Oisterwijk, Berkel-enschot, Goirle, Hilvarenbeek, en Gilze door de snelle uitvalswegen goed bereikbaar. Parkeren is de hele dag gratis.